2013. május 6., hétfő

Kikiriki


Húsvét elmúlóban és egyszerre ünnepeltük a tesóm szülinapjával és az anyák napjával, belefulladok az édességbe..mm a legszebb halál :)


Gyurma time

Anyunak anyák napjára egy könyves nyakláncot készítek a két könyv és a kinyitott könyv egy nyakláncon lesz csak külön lógnak majd. Anyu elég vallásos szóval ezért a biblia, meg imád olvasni ezért könyvek. amúgy annyira nem vagyok velük elégedett, főleg ezzel a kettővel, túl vastag lett a borítójuk meg elég műnek tűnik, nem élethű. De majd gyakorlok.

Ez a nyitott könyv, egy picit jobban sikerült.
A szöveg akril festékkel van festve, de mivel nem tartós le kell majd kennem lakkal

itt már kapott egy tollat is

A koszosságát pasztellkréta porral értem el


Meg megpróbálkoztam ezzel a chibi izével...hááát elég tré lett XD de mivel Karik, ezért ezt a kis gnómot is szeretni fogom

Most már tudom, hogy kéne legközelebb csinálni: A fejét előbb külön kisütni, még kopaszon haj nélkül és arra formázni a hajat, és akkor ha elrontom leszedhetem de így hozzáragad a fejéhez és ha az ember le akarja szedni, jön maga a fej is vele együtt szal legközelebb külön lesz, és utólag ragasztom össze valami jó kis erős ragasztóval...vaaagy cserélhetőre csinálom, több féle fejet a hajhoz több féle arckifejezéssel. 

hátulról

Háát abszolúte nem Karikos ez az arckifejezés(meg amúgy csúf is), ő vagy nevet vagy komoly de hogy így "O" -ra álljon a szája az nem jellemző de mindegy mostmár







A káosz közepén Mjölnír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése